Salonen

SALONEN

YENZ VAN TILBORG

Yenz Van Tilborg har mere end 25 års erfaring i frisørbranchen. Han er uddannet frisør i Danmark og tidligere indehaver af Salon Avantgarde som også var beliggende i Brandts Passage i Odense.


Udover Danmark, har han arbejdet med hår, mode, makeup & styling i bl.a Tyskland, Holland, England, Italien og USA, hvor han har afholdt seminarer, demonstrationer og shows. Herunder stylet hår og makup til utallige fashion shows og fashion shootings.


Yenz solgte i 1990 Salon Avantgarde og rejste til Pforzheim i Tyskland, hvor han var leder af den dengang nyåbnede salon La Biosthetique og underviste samtidig på Labothene Academy.


Fem år senere flyttede han til Stuttgart i Sydtyskland, hvor han arbejdede som freelance hårdesigner og makeup-artist for kendte designere, som blandt andre Karl Lagerfeld, Chanel og Versace.


Herfra gik turen til Amsterdam, hvor han sammen med Reinout Van Tilborg drev en frisørskole og to saloner med omkring 25 medarbejdere.

I 2003 solgte de salonerne i Amsterdam og rejste til USA, hvor Yenz har arbejdet indenfor faget og tourneret alle stater med hår og modeshows.


Yenz; Vi kan ikke ændre folks liv, men måske være med til at forbedre det. En komplet makeover kan gøre utroligt meget for ens selvværd og det er skønt at kunne bidrage til en persons ydre og indre på den måde. Min passion er alt hvad der har med nye trends at gøre inden for mit fag og moden.


Vi arbejder løbende på at forbedre vores teknikker og kundepleje til konsekvent at levere kvalitet til salonens kunder. Mit ønske er, at salonen bliver synonym for kvalitet og service excellence.

Reinout Van Tilborg er hollænder med mere end 25 års erfaring i frisørbranchen. Han var tidligere indehaver af 2 størrer saloner i Amsterdam med omkring 25 medarbejdere inden han rejste til USA. 


Reinout har arbejdet med hår, mode, makeup & styling i hele Europa og i USA, hvor han bl.a var Salon manager i Boca Raton og underviser på Farouk Systems International, samt hos John Amico Educational System i Chicago


Reinout har afholdt seminarer, demonstrationer og shows i over 24 stater sammen med Yenz og hans mangeårige arbejde for flere internationale virksomheder indenfor skønhed, mode og hår, har givet ham anerkendelse som (Best Hairstyles Educator) i Holland.


Reinout har været publiceret i flere europæiske magasiner, hvilket har givet ham en unik viden og troværdighed.


Hans arbejde har omfattet flere internationalt respekterede skønhedskoncerner, som L'Oreal Paris og Matrix Cosmetics Benelux, samt andre velkendte virksomheder i Europa, såsom Antoine Academia Maastricht, Venice Salon, Ruud Vogel. Dette har givet Reinout stor ekspertise, erfaring og et højt respekteret omdømme.

Reinout Van Tilborg

IMAGE MEANS EVERYTHING


Kulturen hos Yenz International Hair opleves ved at der gives individuel service til hver kunde, der kommer hos os.

Vi ønsker at skabe en balanceret, afslappet og professionel oplevelse for kunden i et omhyggeligt designet miljø.

For os er det enormt vigtigt at kunden inddrages i stylingen.


Med fokus på de nyeste klippe og farve-teknikker er kvalitet altid i højsædet på salonen.

Vi ønsker altid at tilbyde kunden en alsidig styling, der er let at vedligeholde og som er personligt tilpasset kundens individuelle behov, ansigt, krop og livsstil.